Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Υμητός

Έχουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητο οχήματα διασκορπισμένο σε όλη την Αττική έτοιμο να καλύψουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ελάχιστο χρόνο. Έχουμε μηχανήματα τόσο δυνατά και τόσο προχωρημένο τεχνολογικά που μπορούμε να έρθουμε και να λύσουμε το πρόβλημα σας σε ελάχιστο χρόνο αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος έξω απ' το σπίτι σας δεν θα μείνει κλειστός. Εσείς και οικογένειά σας δεν θα υποστείτε την ενόχληση της εργασίας πάρα για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ακόμα πιο σημαντικό η επιχείρηση σας δεν θα αναγκαστεί να κλείσει πάρα για το μίνιμουμ δυνατό χρόνο εξασφαλίζοντας σας Μία φυσιολογική ροή εργασίας αυτό στις μέρες μας είναι σημαντικό.
Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλη την Υμητός. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ιδιόκτητο στόλο φορτηγων.
Γνωρίζουμε ότι τα ζητήματα έκτακτης ανάγκης στο αποχετευτικό σας σύστημα μπορεί να οδηγήσουν σε μια σειρά προβλημάτων, όπως πλημμύρες, άσχημες μυρωδιές, απώλεια εσόδων για την επιχείρησή σας και προσωρινή διακοπή της συνεργασίας με τους πελάτες, τους συναδέλφους ή το προσωπικό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Αποφράξεις Υμητός προσφέρει μια υπηρεσία τακτικής, προληπτικής συντήρησης που εγγυάται ότι δεν θα συναντήσετε εμπλοκές στο μέλλον. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιο περιστασιακό πρόβλημα με τις αποχετεύσεις σας, θα ανταποκριθούμε άμεσα και θα λύσουμε το πρόβλημα σας χωρίς καμία καθυστέρηση. Λαμβάνοντας την υπηρεσία της προληπτικής συντήρησης, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε όλες τις διαταραχές και τις απογοητεύσεις που μπορεί να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα και επισκευές. Οι υπηρεσίες τακτικής, προληπτικής συντήρησης εκτελούνται κάθε φορά με τον ακριβή τρόπο, ώστε να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας, είναι κατάλληλες τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικούς χώρους και προσφέρονται σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. πλήρως εγγυημένες έναντι των εμπλοκών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα θέσουμε εξαρχής. Εκτελούνται από τους αξιόπιστους, πλήρως εκπαιδευμένους τεχνικούς συντήρησης της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΌΣ, είναι πιο αποδοτικές από το να χρειαστείτε εργασίες αποχέτευσης έκτακτης ανάγκης και σας παρέχει την ηρεμία που χρειάζεστε. Γιατί να επιλέξετε την Αποφραξεις Υμητός; Σας παρέχουμε εμπειρία 40 και πλέον χρόνων, άριστη εξειδίκευση και προνομιακή τιμολόγηση και όλα αυτά με άριστη εξυπηρέτηση και ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Ως εξειδικευμένη ανεξάρτητη εταιρεία υπηρεσιών των δικτύων της αποχέτευσης από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Υμητόςς έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη και μια ταχέως αναπτυσσόμενη λίστα ικανοποιημένων πελατών. Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Υμητός είναι πλήρως εξειδικευμένοι και φτάνουν γρήγορα στο χώρο σας με εμπειρία και ένα πλήρως εξοπλισμένο όχημα έκτακτης ανάγκης. Είναι έτοιμοι και ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα της αποχέτευσης ή των σωλήνων σας και πάντοτε εκτελούν την εργασία ους με την ελάχιστη αναστάτωση για εσάς. Καταλαβαίνουμε πόσο δυσάρεστες και ενοχλητικές μυρωδιές μπορεί να έχουν προκληθεί και γι' αυτό είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε, να διερευνήσουμε το ζήτημα και να εξαλείψουμε γρήγορα το πρόβλημα των δύσοσμων αποχετεύσεων ή των σωληνώσεων. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό και τις τεχνικές υδροβολής νερού υψηλής πίεσης, οι πλήρως καταρτισμένοι συνεργάτες μας μπορούν γρήγορα και αποτελεσματικά να επιλύσουν τα εμπόδια και να καθαρίσουν τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια.

 • Παράλληλα κάνοντας χρήση ειδικών καμερών πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.
Για μια γρήγορη, επαγγελματική ανταπόκριση σε κάποιο αποχετευτικό πρόβλημα και απαράμιλλη τεχνογνωσία, ανεξαρτήτου περιοχής και ώρας, καλέστε την Αποφρακτική Αποφράξεις 247. Θα λύσουμε κάθε ζήτημα που έχει αναστατώσει το σπίτι ή την επιχείρηση σας.
Η Αποφράξεις Υμητός είναι ειδική σε όλες τις αποφράξεις, όπως και στην απόφραξη λεκάνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις μια βουλωμένη τουαλέτα μπορεί να είναι τρομερά ενοχλητική για αυτό και προσφέρουμε γρήγορη και διακριτική εξυπηρέτηση, που είναι έτσι σχεδιασμένη για την ταχύτερη αποκατάσταση.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα που προκαλεί μια ξαφνική τέτοια άσχημη κατάσταση. Τα οχήματά μας μεταφέρουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας, αντιμετωπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ότι και αν έχει συμβεί.

 • Η επιτυχία που έχουμε σημειώσει βασίζεται, εκτός από την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην αξιοπιστία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις 247 Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι αυτό μας χαρακτηρίζει ως εταιρεία.


Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα πρόβλημα που να σχετίζεται με την αποχέτευση και να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σε Υμητός
Η σκληρή δουλειά και η αγάπη που έχουμε για τις αποφράξεις μας έχει κάνει την νούμερο ένα εταιρεία στον χώρο μας.
Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε περίπτωση απόφραξης για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία. Βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες παντός τύπου, εργοστάσια, καταστήματα μέχρι αεροσκάφοι και πλοίο..

Στην Αποφρακτική 247 προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Στην εταιρεία μας απασχολούνται οι καλύτεροι τεχνικοί, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες και έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων.

 • Συνάμα, ο εξοπλισμός που είναι εφοδιασμένα τα συνεργεία μας είναι συνώνυμο της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Ότι και αν έχει συμβεί, έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Μπορούμε να καθαρίσουμε την αποχέτευση σας σε όλους τους χώρους.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των φορτηγών μας, είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα.
Οι εργασίες που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες, είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Να σημειώσουμε ότι οι τιμές μας είναι πραγματικά ασυναγώνιστες!

Η Αποφρακτική έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Αφήστε τους ειδικούς να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Πάντοτε στην διάθεσή σας προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Πριν την αποκατάσταση της βλάβης θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το ακριβές σημείο που έχει μπλοκαριστεί. Πρόκειται για μια χρονοβόρα και ακατάστατη δουλειά, αλλά δεν θα πρέπει να φτάσει να γίνει μια κακή εμπειρία. Καλώντας μας, να είστε σίγουροι ότι το πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Τιμοκατάλογος
Οι τιμές ισχύουν 8:00 με 20:00
Κυριακές - Αργίες και μετά τις 20:00 κατόπιν συνεννόησης

 • Απόφραξη νιπτήρα: 50€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 40€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 50€
 • Απόφραξη λεκάνης: 50€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 50€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη υδροροών: 50€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 50€
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 50€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 70€
 • Έλεγχος με κάμερα: 70€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 25€ κατόπιν αυτοψίας

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών και βουλωμένων φρεατίων καθώς υδρορροών.

Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 διενεργεί αποφράξεις φραγμένων δικτύων σωληνώσεων αποχέτευσης και βουλωμένων σιφωνίων ή υδρορροών σε Υμητός και Αττική με τιμές που πραγματικά αντικατοπτρίζουν την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί.


Συνοπτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε :

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται τα 35 χρόνια παρουσίας μας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΥΜΗΤΟΣ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Υμητός

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικημάτων δεν κατανοούν πλήρως τη σημασία της συντήρησης της αποχέτευσης. Μέχρι να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που προκαλούνται από μια βουλωμένη αποχέτευση. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία. Για μας η δουλειά μας λόγω της εμπειρίας μας, έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον. Εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Έχουμε αντιμετωπίσει χιλιάδες καταστάσεις στο παρελθόν και η πείρα και η εμπειρία μας είναι πλέον δεδομένη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να διστάζετε. Καλέστε την Αποφράξεις ........... σήμερα να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού ώστε να ομαλοποιηθεί και πάλι η καθημερινότητά σας. ανάγκης υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σας και να επιστρέψετε κάποια ομαλότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα! , εξυπηρετώντας όλη την Υμητός.

Διάγνωση με Κάμερα

Η 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης είναι απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Στην διάθεσή σας είμαστε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Λίγο μετά την κλήση σας, ένα από τα φορτηγά μας που είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εργαλεία και εξοπλισμό θα βρεθεί στον χώρο σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό θα φτάσει στην πόρτα σας και θα κάνει την δουλειά με ευγένεια και τον μέγιστο σεβασμό στην περιουσία σας.

Μηνιαίες Συντηρήσεις

Τα εξοπλισμένα μας συνεργεία βρίσκονται παντού σε όλες τις περιοχές της Αττικής είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας κατευθείαν μετά την κλήση σας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροών, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Καλέστε μας τώρα..

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΥΜΗΤΟΣ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Υμητός

Στη Απολυμαντική 247 αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε Υμητός στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και με απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε Υμητός χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι υπάλληλοι του γραφείου μας, έμπειροι και φιλικοί, είναι πάντα στην διάθεση σας, 24 ώρες το 24ωρο να απαντήσουν σε κάθε προβληματισμό σας και να κανονίσουν το ραντεβού σας.:

216 90 01 900

Επικοινωνήστε μαζί μας - Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις απαράμιλλης ηθικής υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο οποιαδήποτε στιγμή αφού είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κριτικές Πελατών - Reviews

 • Η αποφράξεις 247 έδρασαν άμεσα και σωστά το πρόβλημα μου και χωρίς να ταλαιπωρηθώ μπράβο ρε παιδιά. Να είστε σίγουροι πως θα σας προτείνω σε όποιον με ρωτάει για αποφράξεις
  Δημήτριος Ευαγγελάκης - άνω Γλυφάδα
 • Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου που σας πήρα τηλέφωνο.Η μηνιαία συντηρήση της αποχέτευσης στην πολυκατοικίας μας χρόνια άλλαζε χέρια μεταξύ απ' ό,τι φαίνεται απατεώνων.
  Ελένη Μητροπούλου - Καισαριανή
 • Παρότι τους κάλεσα βράδυ ήρθανε άμεσα και με εξυπηρέτησαν άμεσα χωρις να με χρεώσουν παραπάνω, 80 € για ένα πρόβλημα το οποίο έμαθα ότι τα ίδια λεφτά που θα πληρώναμε και μεσα στη μέρα
  Ηλιάνα Φλωράκη - Πατήσια
 • Ο τεχνικός που είσαι ήταν ευγενέστατος και πολύ φιλικός μου ξεκαθάρισε πολλά πράγματα τα οποία εφραζαν την αποχέτευση μου και δεν το ήξερα μετά την εργασία του το πρόβλημα έχει λυθεί ευχαριστώ πολύ
  Νεκτάριος Αδάμας - Ζωγράφου
 • Όλα εξελίχθηκαν πολύ ομαλά και το πρόβλημα μας λύθηκε και ένθεν ξαναεμφανίστηκε, πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο εργασίας και το κόστος λογικό
  Μιχάλης Αναστασιάδης - Παγκράτι