Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Δάφνη

Η Αποφράξεις Δάφνη είναι μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο αποφράξεων με ενεργό δραστηριότητα άνω των 30 ετών σε όλα τα κεντρικά και νότια προάστια της Αττικής. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα ενοχλητικά προβλήματα που απορρέουν από τις αποφράξεις δεν μπορούν να περιμένουν. Παρέχουμε τις καλύτερη λύσεις στους καθαρισμούς, τις αποφράξεις και τις συντηρήσεις των δικτύων των αποχετεύσεων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι υπηρεσίες μας δεν είναι μόνο διαθέσιμες για τους ιδιώτες αλλά έχουμε μια μακρά προϊστορία στον τομέα των αποχετεύσεων για τις επιχειρήσεις και τους δημοσίους οργανισμούς. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου των εργασιών μας. Οι βουλωμένες υδρορροές των αποχετεύσεων είναι ένα κοινό και ενοχλητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σε κάποια φάση σχεδόν όλα τα σπίτια και οι επιχειρήσεις. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι αποχετεύσεις μπλοκάρουν και συχνά κάποιοι αντιμετωπίζουν το σύμπτωμα και όχι την υποκείμενη αιτία. Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να προκληθεί από μια συσσώρευση λιπών, ελαίων, σαπουνιών, ακαθαρσιών, λάσπης, φύλλων ή ξένων αντικείμενων όπως ρίζες δέντρων. Και ανεξάρτητα από την αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές και επικίνδυνες για την υγεία σας. Για αυτό μη διστάσετε άμεσα να καλέσετε Αποφράξεις Δάφνη. Το πρόβλημα σας θα αντιμετωπιστεί από την πρώτη στιγμή της επίσκεψή μας. Εντοπίζουμε την ρίζα του προβλήματος, ώστε να μην επανεμφανιστούν μεταγενέστερα και πάλι θέματα στη γραμμή της αποχέτευσής σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ξεβουλώσουν την αποχέτευση σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, παρέχοντας την πιο άμεση και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

Η εμπειρία μας πλέον είναι απολύτως αποδεδειγμένη και αυτό φαίνεται από τα δικά σας χαμόγελα, τα οποία είναι ο σημαντικότερος λόγος, για να σας ευχαριστήσουμε.
Όποιο και είναι το πρόβλημα σας να είστε σίγουροι ότι η Αποφράξεις Δάφνη μπορεί να το επιλύσει με εγγυημένο αποτέλεσμα, για αυτό και είμαστε πάντα κοντά σας, όπου και όποτε μας χρειαστείτε.

Έχουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητο οχήματα διασκορπισμένο σε όλη την Αττική έτοιμο να καλύψουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ελάχιστο χρόνο. Έχουμε μηχανήματα τόσο δυνατά και τόσο προχωρημένο τεχνολογικά που μπορούμε να έρθουμε και να λύσουμε το πρόβλημα σας σε ελάχιστο χρόνο αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος έξω απ' το σπίτι σας δεν θα μείνει κλειστός. Εσείς και οικογένειά σας δεν θα υποστείτε την ενόχληση της εργασίας πάρα για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ακόμα πιο σημαντικό η επιχείρηση σας δεν θα αναγκαστεί να κλείσει πάρα για το μίνιμουμ δυνατό χρόνο εξασφαλίζοντας σας Μία φυσιολογική ροή εργασίας αυτό στις μέρες μας είναι σημαντικό.
Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας τη Δάφνη. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ιδιόκτητο στόλο φορτηγων.

 • Παράλληλα κάνοντας χρήση ειδικών καμερών πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.
Για μια γρήγορη, επαγγελματική ανταπόκριση σε κάποιο αποχετευτικό πρόβλημα και απαράμιλλη τεχνογνωσία, ανεξαρτήτου περιοχής και ώρας, καλέστε την Αποφρακτική Αποφράξεις 247. Θα λύσουμε κάθε ζήτημα που έχει αναστατώσει το σπίτι ή την επιχείρηση σας.
Η Αποφράξεις Δάφνη είναι ειδική σε όλες τις αποφράξεις, όπως και στην απόφραξη λεκάνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις μια βουλωμένη τουαλέτα μπορεί να είναι τρομερά ενοχλητική για αυτό και προσφέρουμε γρήγορη και διακριτική εξυπηρέτηση, που είναι έτσι σχεδιασμένη για την ταχύτερη αποκατάσταση.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα που προκαλεί μια ξαφνική τέτοια άσχημη κατάσταση. Τα οχήματά μας μεταφέρουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας, αντιμετωπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ότι και αν έχει συμβεί.

 • Η επιτυχία που έχουμε σημειώσει βασίζεται, εκτός από την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην αξιοπιστία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις 247 Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι αυτό μας χαρακτηρίζει ως εταιρεία.


Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα πρόβλημα που να σχετίζεται με την αποχέτευση και να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στη Δάφνη
Η σκληρή δουλειά και η αγάπη που έχουμε για τις αποφράξεις μας έχει κάνει την νούμερο ένα εταιρεία στον χώρο μας.
Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε περίπτωση απόφραξης για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία. Βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες παντός τύπου, εργοστάσια, καταστήματα μέχρι αεροσκάφοι και πλοίο..

Στην Αποφρακτική 247 προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Στην εταιρεία μας απασχολούνται οι καλύτεροι τεχνικοί, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες και έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων.

 • Συνάμα, ο εξοπλισμός που είναι εφοδιασμένα τα συνεργεία μας είναι συνώνυμο της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Ότι και αν έχει συμβεί, έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Μπορούμε να καθαρίσουμε την αποχέτευση σας σε όλους τους χώρους.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των φορτηγών μας, είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα.
Οι εργασίες που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες, είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Να σημειώσουμε ότι οι τιμές μας είναι πραγματικά ασυναγώνιστες!

Η Αποφρακτική έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Αφήστε τους ειδικούς να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Πάντοτε στην διάθεσή σας προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής

Παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Τιμοκατάλογος
Οι τιμές ισχύουν 8:00 με 20:00
Κυριακές - Αργίες και μετά τις 20:00 κατόπιν συνεννόησης

 • Απόφραξη νιπτήρα: 50€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 40€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 50€
 • Απόφραξη λεκάνης: 50€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 50€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη υδροροών: 50€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 50€
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 50€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 70€
 • Έλεγχος με κάμερα: 70€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 25€ κατόπιν αυτοψίας

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών και βουλωμένων φρεατίων καθώς υδρορροών.

Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 διενεργεί αποφράξεις φραγμένων δικτύων σωληνώσεων αποχέτευσης και βουλωμένων σιφωνίων ή υδρορροών στη Δάφνη Αττικής με τιμές που πραγματικά αντικατοπτρίζουν την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί.


Συνοπτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε :

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται τα 35 χρόνια παρουσίας μας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΑΦΝΗ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Δάφνη

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικημάτων δεν κατανοούν πλήρως τη σημασία της συντήρησης της αποχέτευσης. Μέχρι να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που προκαλούνται από μια βουλωμένη αποχέτευση. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία. Για μας η δουλειά μας λόγω της εμπειρίας μας, έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον. Εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Έχουμε αντιμετωπίσει χιλιάδες καταστάσεις στο παρελθόν και η πείρα και η εμπειρία μας είναι πλέον δεδομένη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να διστάζετε. Καλέστε την Αποφράξεις ........... σήμερα να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού ώστε να ομαλοποιηθεί και πάλι η καθημερινότητά σας. ανάγκης υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σας και να επιστρέψετε κάποια ομαλότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα! , εξυπηρετώντας την περιοχή Δάφνη.

Διάγνωση με Κάμερα

Η 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης είναι απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Στην διάθεσή σας είμαστε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Λίγο μετά την κλήση σας, ένα από τα φορτηγά μας που είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εργαλεία και εξοπλισμό θα βρεθεί στον χώρο σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό θα φτάσει στην πόρτα σας και θα κάνει την δουλειά με ευγένεια και τον μέγιστο σεβασμό στην περιουσία σας.

Μηνιαίες Συντηρήσεις

Τα εξοπλισμένα μας συνεργεία βρίσκονται παντού σε όλες τις περιοχές της Αττικής είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας κατευθείαν μετά την κλήση σας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροών, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Καλέστε μας τώρα..

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Δάφνη

Στη Απολυμαντική 247 αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις στη Δάφνη στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και με απολυμάνσεις και απεντομώσεις στη Δάφνη χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι υπάλληλοι του γραφείου μας, έμπειροι και φιλικοί, είναι πάντα στην διάθεση σας, 24 ώρες το 24ωρο να απαντήσουν σε κάθε προβληματισμό σας και να κανονίσουν το ραντεβού σας.:

216 90 01 900

Επικοινωνήστε μαζί μας - Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις απαράμιλλης ηθικής υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο οποιαδήποτε στιγμή αφού είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κριτικές Πελατών - Reviews

 • Η αποφράξεις 247 έδρασαν άμεσα και σωστά το πρόβλημα μου και χωρίς να ταλαιπωρηθώ μπράβο ρε παιδιά. Να είστε σίγουροι πως θα σας προτείνω σε όποιον με ρωτάει για αποφράξεις
  Δημήτριος Ευαγγελάκης - άνω Γλυφάδα
 • Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου που σας πήρα τηλέφωνο.Η μηνιαία συντηρήση της αποχέτευσης στην πολυκατοικίας μας χρόνια άλλαζε χέρια μεταξύ απ' ό,τι φαίνεται απατεώνων.
  Ελένη Μητροπούλου - Καισαριανή
 • Παρότι τους κάλεσα βράδυ ήρθανε άμεσα και με εξυπηρέτησαν άμεσα χωρις να με χρεώσουν παραπάνω, 80 € για ένα πρόβλημα το οποίο έμαθα ότι τα ίδια λεφτά που θα πληρώναμε και μεσα στη μέρα
  Ηλιάνα Φλωράκη - Πατήσια
 • Ο τεχνικός που είσαι ήταν ευγενέστατος και πολύ φιλικός μου ξεκαθάρισε πολλά πράγματα τα οποία εφραζαν την αποχέτευση μου και δεν το ήξερα μετά την εργασία του το πρόβλημα έχει λυθεί ευχαριστώ πολύ
  Νεκτάριος Αδάμας - Ζωγράφου
 • Όλα εξελίχθηκαν πολύ ομαλά και το πρόβλημα μας λύθηκε και ένθεν ξαναεμφανίστηκε, πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο εργασίας και το κόστος λογικό
  Μιχάλης Αναστασιάδης - Παγκράτι