Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αιγάλεω

Η επιθεώρηση της γραμμής αποχέτευσης με κάμερα, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους της Αποφράξεις Αιγάλεω, για να γνωρίζετε την κατάσταση του σωλήνα αποχέτευσης σας και να αποφασίσετε αν χρειάζεστε καθαρισμό αποχέτευσης ή επισκευή των σωλήνων και να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι για να ολοκληρωθεί οποιαδήποτε εργασία αποχέτευσης με τον πλέον οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Η κάμερα παρέχει ένα λεπτομερή βίντεο σε ένα φορητό υπολογιστή, επιτρέποντας στους τεχνικούς μας να κοιτάξουν απευθείας στις σωλήνες για να αναζητήσουν πιθανά προβλήματα. Η επιθεώρηση αποχέτευσης είναι εύκολη, μη επεμβατική και εξαιρετικά κατατοπιστική. Η διαδικασία επιθεώρησης με κάμερα διάγνωσης θα σας δείξει εάν θα χρειαστείτε αποκατάσταση ή καθαρισμό των σωλήνων της αποχέτευσής σας. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η γραμμή αποχέτευσης είναι σταθερά φραγμένη, αλλά μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις μέγιστες αποδόσεις για τη λειτουργία της αποχέτευσής σας. Καλέστε τώρα την Αποφραξεις Αιγαλεω για μια δωρεάν εκτίμηση. Κάποιοι πελάτες μας τηλεφωνούν πολλές φορές για προβλήματα αποχέτευσης, συγκεκριμένα για συστήματα αποχέτευσης που χρειάζονται προληπτική συντήρηση κάθε λίγους μήνες ή κάθε μήνα, ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία του συστήματος αποχέτευσής σας και να ελαχιστοποιήσουμε το ενδεχόμενο έκτακτων ζημιών. Για να καταστεί σαφές, μια γραμμή αποχέτευσης θεωρητικά, ή οποιαδήποτε γραμμή σωλήνων, δεν έχει κανένα λόγο να φράξει ποτέ, εφόσον δεν υπάρχουν σκληρά υλικά μέσα στον σωλήνα, έτσι ώστε το νερό να ρέει κάτω από τον κύριο αποχετευτικό αγωγό στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Μερικοί από τους τεχνικούς της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και εργάζονται στον τομέα των δικτύων αποχέτευσης και μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες λύσεις της αγοράς στα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων, μοιράζοντας τις γνώσεις τους που θα σας εξοικονομήσουν πολλές φορές χρήματα και πολύτιμο χρόνο και θα ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά της ιδιοκτησία σας. Καλέστε την Αποφραξεις Αιγαλεω και θα σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για την επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επιθεώρηση σωλήνων αποχέτευσης, καλέστε μας ανά πάσα στιγμή . Μπορεί να βρείτε προβλήματα στους σωλήνες αποχέτευσης που πρέπει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση των αποχετεύσεών σας.

Έχουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητο οχήματα διασκορπισμένο σε όλη την Αττική έτοιμο να καλύψουμε οποιαδήποτε βλάβη σε ελάχιστο χρόνο. Έχουμε μηχανήματα τόσο δυνατά και τόσο προχωρημένο τεχνολογικά που μπορούμε να έρθουμε και να λύσουμε το πρόβλημα σας σε ελάχιστο χρόνο αυτό σημαίνει ότι ο δρόμος έξω απ' το σπίτι σας δεν θα μείνει κλειστός. Εσείς και οικογένειά σας δεν θα υποστείτε την ενόχληση της εργασίας πάρα για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και ακόμα πιο σημαντικό η επιχείρηση σας δεν θα αναγκαστεί να κλείσει πάρα για το μίνιμουμ δυνατό χρόνο εξασφαλίζοντας σας Μία φυσιολογική ροή εργασίας αυτό στις μέρες μας είναι σημαντικό.
Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, καλύπτοντας όλο το Αιγάλεω. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ιδιόκτητο στόλο φορτηγων.

 • Παράλληλα κάνοντας χρήση ειδικών καμερών πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.
Για μια γρήγορη, επαγγελματική ανταπόκριση σε κάποιο αποχετευτικό πρόβλημα και απαράμιλλη τεχνογνωσία, ανεξαρτήτου περιοχής και ώρας, καλέστε την Αποφρακτική Αποφράξεις 247. Θα λύσουμε κάθε ζήτημα που έχει αναστατώσει το σπίτι ή την επιχείρηση σας.
Η Αποφράξεις ............... είναι ειδική σε όλες τις αποφράξεις, όπως και στην απόφραξη λεκάνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις μια βουλωμένη τουαλέτα μπορεί να είναι τρομερά ενοχλητική για αυτό και προσφέρουμε γρήγορη και διακριτική εξυπηρέτηση, που είναι έτσι σχεδιασμένη για την ταχύτερη αποκατάσταση.
Γνωρίζουμε τα προβλήματα που προκαλεί μια ξαφνική τέτοια άσχημη κατάσταση. Τα οχήματά μας μεταφέρουν τον πιο σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό μας, αντιμετωπίζουμε γρήγορα και αποτελεσματικά ότι και αν έχει συμβεί.

 • Η επιτυχία που έχουμε σημειώσει βασίζεται, εκτός από την πείρα που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στην αξιοπιστία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Αποφράξεις 247 Οι αποφράξεις αποχετεύσεων είναι αυτό μας χαρακτηρίζει ως εταιρεία.


Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα πρόβλημα που να σχετίζεται με την αποχέτευση και να μην μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε στο Αιγάλεω
Η σκληρή δουλειά και η αγάπη που έχουμε για τις αποφράξεις μας έχει κάνει την νούμερο ένα εταιρεία στον χώρο μας.
Αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε κάθε περίπτωση απόφραξης για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία. Βιομηχανίες, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες παντός τύπου, εργοστάσια, καταστήματα μέχρι αεροσκάφοι και πλοίο..

Στην Αποφρακτική 247 προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Στην εταιρεία μας απασχολούνται οι καλύτεροι τεχνικοί, οι οποίοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι και επαγγελματίες και έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων.

 • Συνάμα, ο εξοπλισμός που είναι εφοδιασμένα τα συνεργεία μας είναι συνώνυμο της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Ότι και αν έχει συμβεί, έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς.

Μπορούμε να καθαρίσουμε την αποχέτευση σας σε όλους τους χώρους.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των φορτηγών μας, είμαστε σε θέση να βρισκόμαστε κοντά σας άμεσα.
Οι εργασίες που παρέχουμε σε όλους τους πελάτες, είναι στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες.
Να σημειώσουμε ότι οι τιμές μας είναι πραγματικά ασυναγώνιστες!

Η Αποφρακτική έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στις βουλωμένες αποχετεύσεις.

Αφήστε τους ειδικούς να διαγνώσουν και να επιλύσουν τα προβλήματα του αποχετευτικού σας δικτύου. Πάντοτε στην διάθεσή σας προσφέρει τις υπηρεσίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής

Παρέχουμε μια ποικιλία υπηρεσιών για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Τιμοκατάλογος
Οι τιμές ισχύουν 8:00 με 20:00
Κυριακές - Αργίες και μετά τις 20:00 κατόπιν συνεννόησης

 • Απόφραξη νιπτήρα: 50€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 40€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 50€
 • Απόφραξη λεκάνης: 50€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 50€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη υδροροών: 50€
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας: 50€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 50€
 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 50€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 70€
 • Έλεγχος με κάμερα: 70€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 25€ κατόπιν αυτοψίας

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών και βουλωμένων φρεατίων καθώς υδρορροών.

Η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 διενεργεί αποφράξεις φραγμένων δικτύων σωληνώσεων αποχέτευσης και βουλωμένων σιφωνίων ή υδρορροών σε Αιγάλεω και Αττική με τιμές που πραγματικά αντικατοπτρίζουν την κακή οικονομική κατάσταση που επικρατεί.


Συνοπτικά οι περιοχές που εξυπηρετούμε :

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται τα 35 χρόνια παρουσίας μας:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Αιγάλεω

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικημάτων δεν κατανοούν πλήρως τη σημασία της συντήρησης της αποχέτευσης. Μέχρι να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που προκαλούνται από μια βουλωμένη αποχέτευση. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία. Για μας η δουλειά μας λόγω της εμπειρίας μας, έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον. Εσείς και η οικογένειά σας μπορεί να είστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα θα αποκατασταθεί. Έχουμε αντιμετωπίσει χιλιάδες καταστάσεις στο παρελθόν και η πείρα και η εμπειρία μας είναι πλέον δεδομένη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν να διστάζετε. Καλέστε την Αποφράξεις ........... σήμερα να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού ώστε να ομαλοποιηθεί και πάλι η καθημερινότητά σας. ανάγκης υπηρεσία καθαρισμού αποστράγγισης σας και να επιστρέψετε κάποια ομαλότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα! , εξυπηρετώντας το Αιγάλεω.

Διάγνωση με Κάμερα

Η 24ωρη υπηρεσία έκτακτης ανάγκης είναι απαράμιλλης εξυπηρέτησης. Στην διάθεσή σας είμαστε 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Λίγο μετά την κλήση σας, ένα από τα φορτηγά μας που είναι εφοδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εργαλεία και εξοπλισμό θα βρεθεί στον χώρο σας. Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό θα φτάσει στην πόρτα σας και θα κάνει την δουλειά με ευγένεια και τον μέγιστο σεβασμό στην περιουσία σας.

Μηνιαίες Συντηρήσεις

Τα εξοπλισμένα μας συνεργεία βρίσκονται παντού σε όλες τις περιοχές της Αττικής είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας κατευθείαν μετά την κλήση σας. Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε απόφραξη φρεατίων, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη μπανιέρας, απόφραξη υδρορροών, διάγνωση με κάμερα, άντληση υδάτων, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Αποτελεσματικές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Καλέστε μας τώρα..

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις Αιγάλεω

Στη Απολυμαντική 247 αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Αιγάλεω στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και με απολυμάνσεις και απεντομώσεις στο Αιγάλεω χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Οι υπάλληλοι του γραφείου μας, έμπειροι και φιλικοί, είναι πάντα στην διάθεση σας, 24 ώρες το 24ωρο να απαντήσουν σε κάθε προβληματισμό σας και να κανονίσουν το ραντεβού σας.:

216 90 01 900

Επικοινωνήστε μαζί μας - Αποφρακτική: Αποφράξεις 247 Αποφρακτική: Αποφράξεις 247

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις απαράμιλλης ηθικής υπηρεσίες που σας προσφέρουμε και είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο οποιαδήποτε στιγμή αφού είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Κριτικές Πελατών - Reviews

 • Η αποφράξεις 247 έδρασαν άμεσα και σωστά το πρόβλημα μου και χωρίς να ταλαιπωρηθώ μπράβο ρε παιδιά. Να είστε σίγουροι πως θα σας προτείνω σε όποιον με ρωτάει για αποφράξεις
  Δημήτριος Ευαγγελάκης - άνω Γλυφάδα
 • Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου που σας πήρα τηλέφωνο.Η μηνιαία συντηρήση της αποχέτευσης στην πολυκατοικίας μας χρόνια άλλαζε χέρια μεταξύ απ' ό,τι φαίνεται απατεώνων.
  Ελένη Μητροπούλου - Καισαριανή
 • Παρότι τους κάλεσα βράδυ ήρθανε άμεσα και με εξυπηρέτησαν άμεσα χωρις να με χρεώσουν παραπάνω, 80 € για ένα πρόβλημα το οποίο έμαθα ότι τα ίδια λεφτά που θα πληρώναμε και μεσα στη μέρα
  Ηλιάνα Φλωράκη - Πατήσια
 • Ο τεχνικός που είσαι ήταν ευγενέστατος και πολύ φιλικός μου ξεκαθάρισε πολλά πράγματα τα οποία εφραζαν την αποχέτευση μου και δεν το ήξερα μετά την εργασία του το πρόβλημα έχει λυθεί ευχαριστώ πολύ
  Νεκτάριος Αδάμας - Ζωγράφου
 • Όλα εξελίχθηκαν πολύ ομαλά και το πρόβλημα μας λύθηκε και ένθεν ξαναεμφανίστηκε, πραγματικά πολύ υψηλό επίπεδο εργασίας και το κόστος λογικό
  Μιχάλης Αναστασιάδης - Παγκράτι